14704 Posts in 2611 Topics - by 7891 Members - Latest Member: lordofanal

Author Topic: My Bank isnt working  (Read 1233 times)

nastygdog

  • This user has no personal avatar.
  • August 2013
  • 8 Posts
    • STEAM_0:1:59147844 STEAM_0:1:59147844
« August 19, 2013, 01:15:53 AM » #9298
 My in game name is G.Dog

 My Steam ID is STEAM_0:1:59147844

My forum account name is nastygdog

I have made a account on the website and i went to make me a bank acount. I follwed all the rules to it and did everything it told me to do. When i went to verify my account in game it gave me the message : You haven't registered a forum account yet. Type /register to do so, then try again. I went back to the website to make sure i was loged in and i was. After all that it still hasent worked i left the server and came back many times it still isnt working. And to help fiqure this all out when i made my account i didnt get a killer exclusive hat. So Boink gave me one. (But i sold it) So if you can fix my acount it would be great.  :) :) :) :) :) :)


nonSENSE

  • September 2011
  • 1363 Posts
    • STEAM_0:0:11953676 STEAM_0:0:11953676
« August 19, 2013, 02:13:55 AM » #9301
Connect to a gameserver (or reconnect) and type /verify.

nastygdog

  • This user has no personal avatar.
  • August 2013
  • 8 Posts
    • STEAM_0:1:59147844 STEAM_0:1:59147844
« August 19, 2013, 05:49:34 PM » #9312
Ive tried that nonSENSE

nonSENSE

  • September 2011
  • 1363 Posts
    • STEAM_0:0:11953676 STEAM_0:0:11953676
« August 19, 2013, 07:31:35 PM » #9313
Fixed. You had an invalid steamid linked to your forum account (STEAM_0:0:37685156).

You can now use the bank.

nastygdog

  • This user has no personal avatar.
  • August 2013
  • 8 Posts
    • STEAM_0:1:59147844 STEAM_0:1:59147844
« August 20, 2013, 03:56:42 AM » #9316
How do i have a invaild id
i didnt do anything to it and thanks

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.